Op de pagina Instellingen kunt u instellingen bekijken en wijzigen.

Dit doet u door het vinkje aan of uit te zetten en daarna klikt u op   om de instellingen op te slaan. Als u de gegevens die op de pagina Mijn bedrijf staan wilt gebruiken voor het verrijken van de facturen, dan vinkt het vinkje Gebruik mijn bedrijfsgegevens om facturen te verrijken aan.

Hierna klikt u op de knop Wijzigingen opslaan om de instelling op te slaan.