Als ontvanger van digitale facturen kunt u met de Boekhoudrobot de correcte facturen uit het Digitale facturenarchief halen en bewerken alvorens deze geëxporteerd worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan het koppelen van klantnummers van facturen aan uw kostenplaatsen. Dit doet u door middel van conversieregels.

Klik hier om een kort filmpje te kijken hoe de Boekhoudrobot werkt:

https://moviesharing.wistia.com/medias/1jqoiui4m3

Na inloggen klikt u op Dashboard:

Klik vervolgens op Boekhoudrobot. Op de pagina Boekhoudrobot kunt u Boekhoud robot instructies maken, wijzigen of verwijderen.