Het kan voorkomen dat er fouten staan in de geüploade factuur. Mochten er in een geüploade factuur fouten voorkomen of is een geüploade factuur niet correct weergegeven, dan kunt u deze factuur verwijderen. Dit doet u door te klikken op .



Voordat u klikt op controleert u eerst of de factuur correct is. Dit doet u door te klikken op de factuur.



Hieronder ziet u de factuur.



Stel dat u het Leveradres bent vergeten of ziet dat de bedragen niet kloppen. Dan kunt u dit oplossen door links onder Geüploade facturen te klikken op de batch van de betreffende factuur.



Hierna klikt u op  om de geüploade factuur te verwijderen. Nu verbetert u de fout in uw CSV bestand, vervolgens upload u dit bestand in InvoiceSharing.




Nadat u het CSV bestand heeft geüpload controleert u of er geen fouten zijn in de factuur. Als de geüploade factuur correct is dan klikt u op de batch van deze factuur, in bovenstaand voorbeeld BATCH 1468, om naar te pagina te gaan waar u deze factuur kunt accepteren.



Om de factuur te accepteren klikt u op de knop Accepteer batch. De factuur is nu geaccepteerd en verplaatst naar het Digitale facturenarchief en verzonden naar de ontvanger. Dit kunt u zien op de pagina Tijdlijn.