Van uw klant heeft u in InvoiceSharing een uitnodiging gehad. Nu bent u nog geen gebruiker van InvoiceSharing. Om een account aan te maken bij InvoiceSharing klikt u op de knop Registreer nu op InvoiceSharing.

Hierna komt u op de registratiepagina van InvoiceSharing. Zie Hoofdstuk 1.2. Hoe maak ik een inschrijving in InvoiceSharing? hoe u zich kunt inschrijven bij InvoiceSharing.

Nadat uw account is gevalideerd, is de uitnodiging van uw klant direct te zien op de pagina Persoonsuitnodigingen. Om naar de pagina Persoonsuitnodigingen te gaan, gaat u naar de pagina Uitnodigingen en klikt op op de knop Persoonsuitnodigingen.

Op de pagina Persoonsuitnodigingen klikt u op de knop Bevestig de aanvraag van uw klant, om de uitnodiging te accepteren. De relatie is nu aangemaakt. Op de pagina Tijdlijn ziet u dat u vanaf nu facturen van uw klant kunt ontvangen. Mocht u afwezig zijn dan kan uw collega op dezelfde manier de uitnodiging accepteren, door met zijn gegevens in te loggen.

LET OP: Nu heeft u de uitnodiging geaccepteerd. De relatie is aangemaakt. Alleen kunt u nog geen facturen versturen. Om facturen te kunnen versturen dient u eerst de factuurkenmerken te koppelen aan uw klant. Hierover meer in Hoofdstuk 5. Het maken van een koppeling.