Hallo,


InvoiceSharing helpt bedrijven om op elektronische wijze facturen met elkaar uit te wisselen door aan beide kanten boekhoudpakketten te koppelen en alle verschillende elektronische talen te spreken. Dit doen we gratis. Note: PDF facturen zijn geen elektronische facturen ;)

Wanneer u zich gratis inschrijft bij InvoiceSharing, ontvangt u een vragenlijst waarin we onder andere naar uw boekhoud of facturatiepakket vragen. De kans is heel groot dat we dit al kennen. U ontvangt dan een instructie waarbij u meestal in 15 minuten uw boekhoudpakket kunt koppelen aan InvoiceSharing.

Ons doel: U hoeft uw processen niet aan te passen! Dit wil zeggen dat de factuur bijvoorbeeld direct vanuit uw Exact Online naar InvoiceSharing gaat, in plaats van naar de printer en naar de postbode.


InvoiceSharing valideert de facturen ook conform wetgeving.


Ik wil u uitnodigen om u gratis in te schrijven en de stapjes te volgen om live te gaan,


Om meteen uw eerste vraag te beantwoorden: Waar verdienen wij dan ons geld aan? Ons verdienmodel is om bedrijven te helpen met aanvullende producten die gebruikt kunnen worden waar je facturen voor gebruikt. Bijvoorbeeld een rapportage module. Een soort marktplaats zoals iTunes. Bijvoorbeeld een rapportage module, betaalknoppen, incasso procedures, automatisch coderen van facturen zodat ze direct goed geboekt worden (bestseller van ons), en binnenkort ook factuurfinanciering in verschillende vormen.


Aarzel niet om voor vragen in onze kennisbank (https://ondersteuning.invoicesharing.com/support/home) te kijken online of een mail te sturen naar ondersteuning@invoicesharing.com


Nogmaals bedankt en succes! U staat op het punt om uw klant echt te helpen met elektronische facturen (niet meer overtypen), waarbij u ook kosten bespaart en wellicht meer.


Groeten,


Jeroen Volk

CEO - InvoiceSharing